Privaatsuspoliitika

MTÜ Eesti Transpersonaalne Assotsiatsioon (kontaktandmed) on isikuandmete vastutav töötleja.

MTÜ Eesti Transpersonaalne Assotsiatsioon edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

Veebilehel kasutatakse kĂĽpsiseid (cookies). KĂĽpsised on vajalikud ostukorvi toimimiseks, kasutajakogemuse parandamiseks ja statistika kogumiseks.

Kõik ostja isikuandmed on konfidentsiaalne info ja ei kuulu avaldamisele kolmandatele osapooltele. Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil ja juriidiliste kohustuste täitmiseks.

Milliseid isikuandmeid töödeldakse?

Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse?

Juurdepääs isikuandmetele on MTÜ Eesti Transpersonaalne Assotsiatsioon töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.

MTÜ Eesti Transpersonaalne Assotsiatsioon rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loatajuurdepääsu ja avalikustamise eest.

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ĂĽhendust transpersonaalne@gmail.com või läbi kontaktivormi. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (transpersonaalne@gmail.com). Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

Ostukorvis ei ole tooteid.